Twilight Force canta alaturi de Sabaton si Accept la Arenele Romane pe 11 martie
2016-09-01 15:38:55

Sabaton si Accept canta la Arenele Romane (cort incalzit) pe 11 martie in cadrul turneului “The Last Tour” in cadrul unui eveniment METALHEAD ! Twilight Force este a treia trupa de pe afis, trupa in premiera in Romania dupa ce a fost aleasa sa porneasca intr-o aventura muzicala alaturi de Sabaton si Accept in turneul din 2017 !

Twilight Force, s-a facut remarcata pe scena metalului din intreaga lume prin concertele cu tematici fantasy si medievale pe care le pune in scena.

Fundatia grupului a fost pusa in anul 2011, iar primul album full lenght Twilight Force, “Tales of Ancient Prophecies”, a fost lansat in 2014. In prezent, membrii formatiei au pregatit un nou material plin de aventuri si mistere, “Heroes of Mighty Magic”, un album ce cuprinde un set de doisprezece piese electrizante menite sa scufunde publicul intr-un univers in care povestile cu magie, creaturi mitologice si cavaleri sunt impodobite cu melodii energice si aranjamente orchestrale excelente. Noul album, dezvaluit publicului pe 25 August sub egida Nuclear Blast, ascunde cateva colaborari neasteptate cu artisti precum Joakim Broden, solistul trupei Sabaton si Fabio Lione, solistul trupei Rhapsody Of Fire.

“If there ever was a band I’ve wanted to tour with it’s these guys! Not only good friends of us, but they also pushed the boundaries of Metal further into the dimension of madness where “less is more” simply doesn’t exist. How can less be more? MORE is always more! That’s why we love these guys and want to go on tour with them!”, a marturisit Joakim Broden, solistul formatiei Sabaton

Twilight Force vor canta in premiera in Romania si vor pune in scena un concert rupt din cartile lui J. R. R. Tolkien.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Oferta Earlybird va aduce bilete la urmatoarele preturi:

Golden Circle in fata scenei (earlybird – doar 200 de bilete): 155 lei

Acces General (earlybird – primele 200 de bilete): 95 lei

Dupa epuizarea primelor 200 de bilete, preturile devin:

Golden Circle – 170 de lei si

Acces General – 110 de lei pana pe 1 decembrie

Dupa 1 decembrie biletele vor costa 190 de lei Golden Circle respectiv 130 de lei Acces General. La intrare, biletele Acces General vor costa 150 de lei, cele Golden Circle cel mai probabil urmand sa fie sold out foarte repede.

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de persoane.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *