TVR 1 si Iuliana Tudor, premiera pentru spectacolul televizat din Romania!
2015-12-23 18:17:16

„O data-n viata” aduce in acelasi platou, in seara de Craciun, doua orchestre redutabile care vin sa faca cel mai tare spectacol live la TVR 1.

TVR1 si Iuliana Tudor au pregatit telespectatorilor un spectacol de zile mari, chiar in ziua de Craciun. Orchestra Lautarii din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros, si Big Band-ul Radio, dirijat de maestrul Ionel Tudor, isi aduc propria echipa de artisti pentru un show cum nu s-a mai vazut.

Din echipa maestrului Nicolae Botgros fac parte trei moldovence veritabile: Mioara Velicu, Daniela Condurache si Ion Paladi (artist din Basarabia), iar in echipa maestrului Ionel Tudor vom regasi trei mari voci ale Romaniei: Nico, Monica Anghel si Luminita Anghel.

Asadar, telespectorii vor avea parte de un spectacol cu folclor, muzica usoara veche, estrada, hituri rock si pop rock, muzica lautareasca, colinde traditionale si din repertoriul international , toate intr-un spectacol complet pe care nu trebuie sa-l ratati, pe 25 decembrie, de la ora 21.10 la TVR 1, in editia speciala de Craciun.

„Am reusit ca pentru prima data in istoria televiziunii din Romania sa aducem in acelasi platou doua orchestre care sa sustina un spectacol 100% live. Sa ai in platou aproape 50 de instrumentisti, dintre cei mai buni, si voci de top ale muzicii romanesti este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru noi ca echipa. Imi doresc sa fie asa si pentru telespectatorii nostri. Este cadoul pe care imi doream sa il ofer de mult telespectatorilor postului public”, spune Iuliana Tudor.

Va las mai jos cateva imagini foto sa va dati seama ce va asteapta pe 25 decembrie, incepand cu orele 21.10 la TVR 1, in editia speciala de Craciun.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *