Tungevaag & Raaban - Try Again (feat. A7S)
2019-05-13 18:50:57

In cadrul ultimilor ani, duo-ul Tungevaag & Raaban au lansat single-uri precum “Samsara”, “Hey Baby” si “All For Love”, care au avut succes masiv atat in regiunile nordice, cat si in Europa. Au strans peste 500 milioane de stream-uri pe Spotify. Acum, s-au intors cu un nou single – “Try Again”, pe care il poti asculta pe magazinul tau digital preferat chiar aici.

In piesa “Try Again” este vorba despre a nu accepta sa fii batjocorit si calcat in picioare de oameni care nu cred in tine si despre puterea de a-ti urma visele. Incearca din nou si din nou pana reusesti!

Lupta pentru ceea ce crezi. “Try Again”. Vei reusi.”

Despre Tugevaag & Raaban:

Tugevaag & Raaban sunt doi DJ si producatori de muzica dance din Aalesund (Norvegia) si Borås (Suedia). Avand un interes comun pentru genul de muzica EDM, acestia au lansat piese de-a lungul anilor atat impreuna, cat si separat. In anul 2015, cei doi au decis sa duca aceasta colaborare la urmatorul nivel si au creat in mod oficial duo-ul “Tungevaag & Raa­ban”.

Tungevaag si-a lasat amprenta pe piata muzicii europene cu ajutorul hit-ului “Wicked Wonderland”, semnata la casa de discuri Kontor Records. A fost nominalizat la premiile Grammy si si-a construit un fanbase puternic atat in Norvegia, cat si in Europa.

Raa­ban si-a inceput cariera in Suedia si a produs piese ce au servit mai multor piete: de la brand-uri recunoscute pe plan mondial pana la emisiunea Swedish Idol. De asemenea, Raaban a produs piese pentru artisti locali si internationali.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *