Tudor, fiul Iulianei Tudor, implineste azi 6 ani. Ce cadou si-a dorit cel mic
2016-12-16 21:55:21

Anii au trecut, iar prezentatoarea emisiunii “O data-n viata” de la TVR 1 se bucura de un baietel minunat si cuminte. Tudor implineste astazi 6 anisori, iar mama lui vrea sa-i implineasca dorintele si i-a transmis cu aceasta ocazie un mesaj emotionant.

“Tudor va avea trei zile de petreceri. Astazi se serbeaza cu colegii la gradinita, maine are serbarea de sezon, iar duminica sarbatoreste impreuna cu prietenii si cu verisorii.”, spune Iuliana Tudor.

“S-a dorit de ziua lui o masinuta verde, culoarea ierbii, si o carte cu povesti. Si ce este frumos azi este faptul ca primeste cadouri, dar si daruieste la randul lui. Cei de la gradinita l-au rugat ca intr-o cutie de pantofi sa puna cateva lucruri pe care vrea la randul lui sa le daruiasca altor copii care nu au fost la fel de norocosi ca el. A pus, asadar, sosetele, sase masinute, niste hainute si o carte cu Mos Craciun”, mai spune vedeta, care a profitat de ocazia acestei zile speciale si a postat pe pagina sa de facebook un mesaj emotionant pentru Tudor.

“Cand te-am nascut, m-a atins Dumnezeu. Cand mi te-au adus in brate, m-a învăluit mirosul iubirii. Cand mi-ai spus prima oara “mama”, m-am simțit femeie cu adevarat! Îți multumesc pentru fiecare zi, Minunea mea! La 6 anișori! La multi ani, puiul meu!”

Ce parere aveti? Va astept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *