Tudor de la Fly Project si-a botezat fetita
2017-10-16 19:06:43

El face hituri pe banda si bate lumea-n lung si-n lat in concerte, iar ea si-a incheiat de curand o cariera in televiziune, punand in asteptare toate planurile profesionale pentru a isi implini cel mai mare vis: cel de a deveni mama.

Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, si sotia lui, Anamaria, si-au botezat fetita in weekend. Ilinca Ionescu are doar doua luni si atrage deja toate privirile, fiind un copil frumos si extrem de cuminte.

Pentru ca tati e plecat mai tot timpul, avand concerte cu Fly Project in diverse destinatii din lume, mamica s-a descurcat si de aceasta data singurica, cu sprijin de la prietenii si parintii care le sunt alaturi tot timpul:

“A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, a noastra, pentru ca a aparut Ilinca, insa nu a fost deloc usor. Chiar daca mama mea a fost si este alaturi de mine din primul moment, nu am trecut usor peste primele luni, abia acum incep sa imi revin si sa pot sa imi reiau si alte activitati” spune Anamaria.

Anamaria Ionescu s-a ocupat singura de toate detaliile botezului, de la ornamente pana la toate aspectele de organizare a evenimentului.

Daca biserica la care au botezat-o a fost foarte aproape de casa lor, au ales un loc asemenea pentru petrecerea botezului, care a avut loc la Jubile Concept, intr-o locatie noua, de top, cu gradina si piscina, in care s-au simtit foarte bine:

“A fost o petrecere intima, cu prieteni foarte apropiati, intr-un loc in care oamenii s-au dat peste cap sa ne simtim bine si sa avem o seara de neuitat” completeaza Anamaria.

La intrebarea daca au fost emotii, Tudor raspunde clar si raspicat: “Nu. La mine, nu. La Ana, clar da. Eu am fost convins ca totul o sa iasa bine. A fost foarte cuminte, pana cand, la finalul slujbei, a luat-o foamea si s-a pus pe plans… seamana cu mine si aici :)))” povesteste Tudor.

Si-ar dori o vacanta impreuna, insa deocamdata acest plan mai asteapta, pentru ca Tudor are programul foarte incarcat, saptamana aceasta fiind plecat la Amsterdam, pentru cel mai mare eveniment de muzica dance din industria muzicala – Amsterdam Dance Event.

Sa va traiasca frumoasa fetita sanatoasa si fericita!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *