Tu cum te ții de mână cu iubitul tău? Ce spune gestul despre relația voastră
2018-11-06 10:18:29

Te ții de mână cu iubitul tău într-un anumit fel? Deși este un gest simplu, acesta poate spune multe lucruri despre relația voastră, susțin psihologii.

O atingere ușoară a degetelor: RESPECT

Această modalitate de a te ține de mână arată că ai o relație stabilă emoțional și că ai încredere deplină în partenerul tău. Le arăți celor din jur că ești într-o relație, însă ai și suficient spațiu personal.

Palmă în palmă: RESPONSABILITATE

Este o modalitate extrem de populară care arată cine domină relație. Cel care are palma îndreptată spre pământ este liderul relației. Atunci când bărbații vor să își protejeze sau să își calmeze partenerele, le țin de mână în acest fel.

Degetele intersectate: GRIJĂ

Vă leagă sentimente mai profunde, nu doar atracția fizică. Încercați să fiți sinceri unul cu celalalt, fără a vă arăta slăbiciunile. Este o relație bazată pe încredere și grijă.

Vă țineți de degetul mic: FLIRT

Sunteți la etapa flirtului, când încă descoperiți lucruri unul despre celălalt și nu sunteți pregătiți pentru niciun fel de responsabilitate. Adesea, cei care sunt la începutul unei relații se țin în acest fel de mâini.

Atingeri accidentale: SIMPATIE

Atunci când mergeți unul lângă celalălalt și mâinile voastre se ating ușor, fără să vi le împreunați, dezvăluie că unul dntre voi trimite semnale nonverbale de simpatie. De cele mai multe ori, această relație este una de prietenie.

Degetele strânse în pumn: ÎNCREDERE

Cel care ține degetele își arată respectul și loialitatea față de celalalt partener. Cel a cărui mână este strânsă în pumn dezvăluie încredere deplină. Atunci când doi oameni au o relație sănătoasă și stabilă se țin de mâini în acest fel.

Vă țineți de încheieturi: ATRACȚIE

Acest mod de a vă ține de mâini arată ciudat și agresiv, însă dezvăluie că sunteți atrași fizic unul de celalalt. Totodată, acest grest poate arăta și că o persoană este egoistă.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *