Trupa Vis lanseaza colindul "Sarbatoarea e in suflet"
2017-12-21 16:29:40

Cu doar câteva zile până la Crăciun, emoţia a pus stăpânire pe fiecare dintre noi, iar în perioada aceasta gândurile noastre se îndreaptă către aceia pe care îi iubim. La fel s-a întâmplat şi cu cei din Trupa Vis, muzica fiind locul perfect de joaca si visare şi au ales ca în aceste zile să lanseze „Sărbătoarea e în suflet”, melodie ce va ajunge la inimile tuturor celor ce o vor asculta.

Pasiunea pentru muzică, dorința permanentă de a evolua, dramul de „nebunie frumoasă” adus de fiecare dată interpretărilor live, spiritul de familie și energia pozitivă a fiecărui membru al trupei, au făcut în scurt timp din Trupa Vis, datorită conceptului original promovat de aceasta în premieră, una dintre cele mai solicitate trupe de entertainment care se adresează prin activitatea desfășurată evenimentelor private sau corporate.

Costumațiile, coregrafia și prelucrarea originală a pieselor, sunt ingredientele cheie din show-urile care asigură până astăzi succesul trupei, completate de prietenia strânsă dintre membrii acesteia, repetițiile haioase și vacanțele petrecute împreună. Așadar, mai mult decât o trupă, o „familie muzicală” de oameni frumoși.

„Sărbătoarea e în suflet”- e primul single al Trupei Vis, compus la provocarea Cristinei Vișineanu, de către Ionuț Vâlcu și Cristina Stroe, amândoi semnând linia melodică și versurile piesei.

„Nu am făcut altceva decât să punem în versuri și pe note muzicale starea în care intrăm în preajma sărbătorilor de iarnă, atunci când realizezi că nu ai nevoie de foarte multe lucruri ca să fii fericit! Doar de trei colinde, un zâmbet, să dăruiești iubire, și să fii lângă cei dragi!”, au declarat cei doi compozitori.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună colindul “Sărbătoarea e în suflet”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *