Trupa The Skywalkers își lansează albumul de debut
2018-10-23 16:06:45

Trupa The Skywalkers își lansează albumul de debut joi – 1 noiembrie, la Timișoara, în Reflektor Venue, începând cu ora 20:30.

La trei ani de la înființarea formației The Skywalkers, cei patru tineri artiști din Timișoara propun un prim material discografic: albumul “The Way I Feel”. Cele șapte piese ale albumului, situate în sfera rock cu influențe pop, soul și country, generează multă energie pozitivă, în acord cu experiențele, aspirațiile și visele trupei. Două single-uri de pe album: “Back in time” și “Butterfly” au fost deja lansate și sunt accesibile pe youtube.

Thea Marconi – singer și songwriter: “Suntem foarte fericiți și emoționați. “The Way I Feel” este primul nostru album și va rămâne mereu în sufletul nostru. Vrem să le spunem un mare “MULȚUMESC!” tuturor celor care au contribuit la realizarea lui. Le suntem recunoscători și suntem siguri că într-o zi vom întinde, la rândul nostru, mâna unor viitori tineri muzicieni pentru a-i ajuta să facă un pas înainte”.

În cadrul concertului de lansare, alături de The Skywalkers vor urca pe scenă artiști cu care aceștia au colaborat și care au avut o contribuție semnificativă în parcursul lor muzical.

Astfel:
Amalia Gaiță este o artistă pentru care muzica înseamnă căutare și experiment și care combină într-un mod unic jazz-ul, soul-ul și rock-ul. Anul acesta, la 1 iunie, ea a lansat împreună cu The Skywalkers piesa “Land for mind to play”, disponibilă pe youtube.

Vlad Cotruș este un chitarist și un instructor de chitară foarte talentat. Face parte din URMA, Paperjam și din band-ul Amaliei Gaiță și este cel care coordonează trupa The Skywalkers dpdv muzical. Tot el s-a ocupat și de orchestrația pieselor de pe album.

MeeRah este cunoscută atât ca vocal coach la Vocea României și Vocea României Junior, cât și ca lead vocal și songwriter în trupa AlphaQ. Este specialistul care te poate ajuta să-ți dezvolți tehnica și calitățile vocale și care înțelege muzica și interpretarea ei, din interior.

Răzvan Mărcuci este solist vocal și chitarist și este implicat în mai multe proiecte muzicale în Timișoara și București. A fost prima persoană care a netezit drumul celor din The Skywalkers către tainele muzicii, către compoziție și interpretare.

“The Way I Feel” a fost înregistrat, mixat și masterizat în Timișoara, la DSPro și multiplicat în Germania. Grafica albumului este semnată de Cătălin Mihuț.

Albumul va fi disponibil pe majoritatea platformelor digitate și se poate achiziționa online de pe https://skywalkers.bandcamp.com/.

Vă invit cu drag la concert, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *