Trupa The 1975 lanseaza videoclipul piesei „Sincerity Is Scary"
2018-11-28 20:51:29

The 1975 isi surprinde din nou fanii, cu doar o saptamana inainte de marea lansare a celui de-al treilea album de studio – „A Brief Inquiry Into Online Relationships”, odata cu publicarea materialului video al piesei „Sincerity Is Scary”.
Videoclipul celei de-a patra piese extrase de pe viitorul album The 1975 este un cumul de simboluri si metafore vizuale, ce impreuna construiesc cadre si franturi narative de o frumusete coplesitoare. Culoarea, coregrafia si simetria se contopesc si dau nastere unui spectacol incredibil, menit a desfata universul reflexiv al privitorului. Printre aluzii referitoare la numele trupei, la arta moderna, la Michael Jackson, la Gene Kelly („Singing In The Rain”) si conexiuni cu videoclipuri anterioare semnate The 1975, se construieste gradat profilul unei experiente vizuale de neuitat.
„Sincerity Is Scary” se numara printre cele mai recente piese lansate de The 1975 si poate fi considerata o dovada clara a versatilitatii acestei trupe. Mesajul este unul puternic, onest, de o luciditate aproape acida, care se muleaza perfect si completeaza in mod magistral ideea videoclipului.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *