Trupa Selfie lanseaza single-ul "Nu uita"
2017-06-22 21:21:29

Girl power alert: Fetele din trupa Selfie sunt pregatite sa cucereasca publicul cu single-ul “Nu uita”, compus de Matteo.

Formata din 3 fete, trupa Selfie a fost infiintata in 2014, iar in 2015 a participat in cadrul proiectului “Talisman. Ingeri pentru ingeri”, cu o serie de concerte pe parcursul a trei luni. Single-ul “Nu uita” este a treia piesa lansata de fete si prima colaborare cu MediaPro Music.

“Sunt extrem de incantata de aceasta colaborare. Este cel mai frumos vis, care a devenit realitate. Piesa ‘Nu uita’, compusa de Matteo, este chiar stilul de muzica pe care il simt in acest moment si ma ajuta sa raman in starea mea naturala. Multumim Mattman Music pentru piesa si pentru sustinere, dar nu in ultumul rand, intregii echipe Media Pro Music pentru increderea acordata. Abia asteptam sa auzim parerea celor care o vor asculta; e foarte important pentru noi”, declara Alexandra.

”Faptul ca aceasta piesa a fost lansata a doua zi dupa petrecerea majoratului meu, pot sa spun ca este cel mai frumos si mai important cadou primit vreodata. Iubesc piesa asta si sper ca publicul sa o primesca la fel ca mine”, declara Raluca.

“Simt ca aceasta piesa nu poate fi decat cel mai bun inceput al trupei. Este cea mai importanta colaborare si cred ca va avea priza la public”, adauga Carmen.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna single-ul “Nu uita”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *