Trupa Phaser lanseaza piesa de Craciun - #HomeForChristmas
2017-12-08 18:28:03

Numaratoarea inversa pana la Craciun a inceput; lumea cauta deja cadouri si se organizeaza pentru sarbatorile ce vor veni, iar cei de la trupa Phaser ne-au pregatit o surpriza de sarbatori. Acestia lanseaza o piesa perfecta pentru aceasta perioada.

“Home for Christmas” este o melodie vesela, ce ilustreaza spiritul sarbatorilor si este compusa de cei din trupa. Melodia vorbeste despre fericirea pe care perioada sarbatorilor o aduce; copii razand, ninsoarea, colindele si cum toata familia se strange acasa, pentru a povesti despre cele intamplate in anul ce urmeaza sa se incheie. Intrucat membrii trupei Phaser sunt o mare familie, videoclipul surpinde caldura unei case, plina de voie buna, in pragul sarbatorilor, fiind filmat intr-o sufragerie.

Pe langa aceasta piesa de Craciun, membrii Phaser au mai compus mai multe piese, printre care si cel mai recent single “Alerg”, produs in colaborare cu HaHaHa Production si lansat la inceputul toamnei.

Phaser inseamna atitudine, dinamica si multa energie. Trebuie doar sa-i vezi live si vei intelege ca un show Phaser este un tour de force, incarcat cu intensitate, dar si cu momente de sensibilitate simpla. Printre cuvinte, imagini si vise, scrise cu grija pe note, ei spun povestea tuturor, a celor ce iubesc sau a celor indragostiti de viata si ne arata ca a fi indraznet este o stare de spirit si ca bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari.

Trupa Phaser s-a facut remarcata in cadrul Selectiei Nationale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel, primul single oficial al trupei. Au urmat single-uri ca “Fapte, nu vorbe”, “Mi-e dor de el”, “Valuri” sau “Ma aprinzi”.

Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitara), Lucian Oprișan (clape) si Arnold Birta (tobe) sunt membrii trupei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Home For Christmas”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *