Trupa MAD3 FOR M3 aduce un sound original și lansează primul single, More than friends
2020-10-15 19:41:27

După mai mulți ani în care membrii grupului MADE3 FOR M3 au cântat alături de artiști celebri, dar au și produs și compus muzică pentru artiști precum Pharell, J Balvin, Pitbull, Mike Posner, Sam Smith și Beyonce, lansează primul single, More Than Friends. Trupa de muzicieni din Miami a folosit această perioadă de izolare pentru a crea muzică pentru ei. Piesele lor, cu un sound original, au la bază talentul lor de a cânta la diverse instrumente și influențele artiștilor preferați.

“Lucrăm deja de ceva timp la primul nostru single și în sfârșit a venit momentul să vi-l prezentăm. Ne-am dorit ca piesa noastră de debut să fie fun, așa că, dacă vreodată ați fost captivi într-un friend-zone, atunci știți exact despre ce vorbim. Sperăm că vă veți bucura să o ascultați la fel de mult cât ne-am bucurat noi atunci când am produs-o”, au spus membrii grupului MAD3 FOR M3.

MAD3 FOR M3 creează muzică pentru ca oamenii să se bucure, să aibă o stare bună, chiar dacă uneori contextul nu este cel favorabil. Muzica lor reprezintă un mix de influențe, un amestec interesant de melodii indie pop, versuri country și riff-uri de chitară de rock clasic.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *