Trupa lui Tiberiu Albu, FAMELESS canta pe 18 martie la Hard Rock Cafe din Bucuresti
2016-03-07 14:31:17

Vineri, 18 martie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert al trupei FAMELESS! Tiberiu Albu, castigator al concursului “Vocea Romaniei”, te asteapta alaturi de trupa sa cu un playlist special, in care vei asculta atat compozitii proprii, cat si piesele cu care a cucerit juriul si publicul in celebrul show de talente.

FAMELESS este numele trupei rock create in jurul lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 de la Vocea Romaniei. Alaturi de Tibi, din formatie mai fac parte Angus Mihai (chitara), Andrei Ilie (tobe), Serban Georgescu (bass). Desi activeaza impreuna de mai putin de un an, cei 4 muzicieni au deja un repertoriu consistent de piese proprii si au deja la activ un prim concert derulat cu casa inchisa la Hard Rock Cafe.

Biletele pentru showul FAMELESS se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:
– 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
– 39 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 39 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei – acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Va invit cu mare drag la acest eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *