Trupa Jukebox lanseaza piesa "Come On Everybody", cu care vor participa la Eurovision Selectia Nationala
2016-02-15 19:33:18

Trupa Jukebox lanseaza lyric-video-ul piesei cu care vor intra in semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016, ce va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare.

O poveste muzicala, cu un mesaj optimist: “Come together, come on everybody, let’s have fun, hai la joc!”, inspirata din spiritul si cultura populara din Romania, dar care pastreaza stilul trupei, influentele rock, piesa “Come On Everybody” este compusa de catre membrii trupei.*

“Mesajul nostru e putin despre dragoste, putin de ‘haz de necaz’, putin serios, putin amuzant. E un mesaj neaos, vesel, cu energie, cu superstitii, cu idila si prejudecatile derivate. Haideti sa lasam grijile, sa ne bucuram de ceea ce avem, sa gandim pozitiv, sa ne distram, sa fim buni unii cu altii, sa ne iubim mai mult tara si oamenii frumosi care o alcatuiesc, sa dansam si cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum! 🙂 A fost o intamplare, o coincidenta ca versurile noastre sa se identifice astfel cu sloganul Eurovision din acest an (Come Together). Genul piesei iese din tipare: rock, folclor si umor. Cantam genul acesta de piese in concertele noastre live de peste 10 ani”, declara Jukebox.

Trupa Jukebox pregateste deja show-ul pentru semifinala Eurovision Romania, care va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare. Dintre cele 12 piese din semifinala, 6 vor trece in marea finala, patru dintre ele sunt alese de catre juriul de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. In finala din 6 martie, publicul este singurul care va vota si va alege reprezentantul Romaniei la Eurovision Song Contest, ce are loc in luna mai, in Stockholm, Suedia.

*Membrii trupei:

Alexandru VASILACHE – Voce,
Cristina CARAMARCU – Voce,
Adi TETRADE – Tobe,
Viorel DODOC – Chitara,
Andrei APOSTOL – Chitara,
Alin NEAGOE – Bass, Voce
Alexandru MATEI – Clape,
Sergiu MOLDOVAN – Clape,

Va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noua piesa a trupei Jukebox, “Come On Everybody”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *