Trupa Instinct canta despre o dragoste transformata in "Petale"
2016-11-04 18:05:55

Andra si Vlad, fostii participanti la X Factor in cadrul trupei B52, debuteaza cu un nou proiect muzical, Instinct, si piesa “Petale”.

Numele sub care acestia vor activa mai departe nu a fost ales la intamplare, Vlad povesteste ca de la prima intalnire cu Andra au simtit ambii ca sunt pe aceeasi lungime de unda si au impartasit mereu, instinctiv, aceeasi viziune muzicala si artistica. Fiindca se completeaza reciproc foarte bine, au simtit ca ar fi fost ghidati catre acest nume.

“Petale a fost menita pentru noi! Stateam in studio si lui Vlad i-a venit refrenul complet neasteptat, apoi in decurs de o ora au construit linia melodica si tema instrumentala. Din acest motiv credem foarte mult in aceasta piesa, pentru ca este pura inspiratie de moment si rezultatul chimiei intre noi si producatorul nostru Daniel Alexandrescu.” sunt cuvintele Andrei.

Despre filmarile clipului, Instinct declara ca au avut norocul de a lucra cu o echipa foarte bine alcatuita, care i-a surprins prin profesionalism si rezultate. Fiind primul lor videoclip, au fost entuziasmati si sunt de parerea ca a contat foarte mult faptul ca au rezonat cu totii si au impartasit aceeasi viziune asupra piesei.

“Petale” este o piesa emotionanta, versurile careia transmit un mesaj tulburator si romantic. O poveste de dragoste din care au ramas doar petale si amintiri.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul single-ului noului proiect muzical, Instinct, “Love on U”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *