Trupa Friends lanseaza piesa "Melodia Mea", un colind vesel si plin de bucurii!
2018-11-22 21:18:46

Trupa Friends, formată din Laura Gherescu (voce), Ciprian Teodorescu (voce), Costin Bodea (clape), Alin Farcas (chitara), Laszlo Kemenes (bass) și Misu Stana (tobe) este recunoscută pentru energia pe care o aduc împreună cu ei la fiecare eveniment. Voia bună nu lipsește nici din piesa lansată astăzi de trupă, “Melodia Mea”, un colind jovial de Crăciun realizat împreună cu copiii de la Ella Musica.

Muzica și versurile aparțin Dianei Moraru, iar producția aparține lui Costin Bodea, care este responsabil și pentru hiturile multor artiști consacrați din România, cum ar fi Irina Rimes, INNA, The Motans, Andra, Feli și Smiley. Piesa transmite atmosfera molipsitoare a Crăciunului și aduce o linie melodică modernă colindelor clasice. Cu un sunet memorabil, “Melodia Mea” este un cântec atât sensibil, cât și ritmat ce caracterizează perfect Trupa “Friends”.

Soliștii trupei, Laura Gherescu și Ciprian Teodorescu, sau Teo, după cum îi spun colegii de trupă, au devenit cunoscuți publicului în urma participării la emisiunea ‘Vocea României’. Ciprian Teodorescu este unul dintre concurenții care au atras cele mai multe complimente la “Vocea României” unde Pavel Bartoș a inventat un cuvânt pentru a îl descrie: “loredanabil”, iar Laura Gherescu este roșcata ce a reușit să întoarcă scaunele lui Moga și Smiley, ca mai apoi să aleagă să participe în echipa lui Smiley.
“Melodia mea” este o piesă care a pornit în joacă, într-un team building al trupei organizat în apropiere de Pitești. Cum în casa în care stăteam exista un pian, Costin Bodea, producătorul acestei melodii, ne-a invitat sa ne prostim pe rând pe instrumentalul făcut de el. “Melodia mea” este un cântec de Crăciun pe care de-abia așteptăm sa îl ascultați! În studio ne-au ajutat și copiii de la Ella Musica, Violeta Marin, Maia Vâlceanu, Maya Mincu, Vladimir Paraschiv și Eva Crângasu, cărora le mulțumim pe această cale.” declara Laura.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *