Trupa FreeStay ne arata o “Altfel de magie”
2014-10-10 09:42:59

Cu totii ne regasim in povestile de dragoste pentru care trebuie sa luptam si sa fim insistenti si ne amuzam de inceputurile stangace si copilaresti care ne-au dat batai de cap, insa de cele mai multe ori un final fericit ne gaseste cu un zambet extatic.

O magie naturala, in care regasim primii fiori, privirile calde si jocul de-a pisica si soarecele culmineaza cu o intalnire sincera intre Florin Ristei si o tanara frumoasa in videoclipul “Altfel de magie”.

Trupa FreeStay a luat nastere in urma cu 2 ani odata cu lansarea single-ului “Ea a fost Dana”, continuarea povestii pe care Florin Ristei o spunea in urma cu multi ani in piesa “Dana”, alaturi de trupa de pusti, “Amicii”.
Din 2012 si pana acum, trupa FreeStay a concertat in sute de locatii din Romania, a lansat single-ul “Criminal Mind”, cu care baietii au participat in cadrul finalei Eurovision Romania, iar Florin, solistul trupei este marele castigator al emisiunii concurs X Factor Romania 2013.

Piesa “Altfel de magie” este compusa in studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si ni-i aduce pe cei 6 membri ai trupei FreeStay, spontani si energici, alaturi de cateva personaje amuzante, intr-un joc cu o strategie bine pusa la punct, in care iubirea are ultimul
cuvant.
Trupa FreeStay a oferit un show live de senzatie in clubul Tribute din Bucuresti, joi seara, unde au avut ca invitati oameni din media, artisti precum Andreea Banica, Smiley, Mandinga sau Lidia Buble.

Proiectul FreeStay reprezinta revenirea lui Florin Ristei pe piata muzicala. Acesta a debutat in anul 2000, cu piesa “Dana”, alaturi de trupa AMICI, un succes imens in acea perioada. Din 2005 a devenit solistul trupei Marfar, unde si-a completat experiența muzicala, devenind alaturi de colegii sai una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. Dupa 7 ani de activitate alaturi de Marfar, Florin Ristei a hotarat ca e timpul sa incerce ceva nou, intr-o noua formula, cu un nou stil muzical. Astfel, impreuna cu prietenul si fostul sau coleg de trupa, Serban Niculae (clape),
pune bazele FreeStay. Trupa se completeaza cu Vladimir Grafu (tobe), Mihai Toganel(bass), Alin Ilies (chitara) si Alin Teodorescu (clape).

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *