Trupa Feelings spune „Hello” industriei muzicale romanesti
2016-10-03 16:44:53

Un nume mai potrivit pentru single-ul de debut nici ca puteau alege baietii din Trupa Feelings. „Hello” este o piesa dinamica, cu un mesaj pozitiv transmis prin versuri catchy, un single care rezoneaza foarte bine cu energia si vibe-ul trupei.

Compusa de Magic Juice, Alexandru Berehoi, Georgiana Moraru si Septimiu Urzica, piesa „Hello” i-a cucerit pe cei sapte membrii ai trupei, alegand-o ca prim single pentru lansarea oficiala a proiectului in industria muzicala.

„Desi avem o exeprienta de scena de peste 14 ani, am simtit ca acum este momentul sa trecem la urmatorul nivel, sa incepem sa lansam piese proprii, pe care sa le putem interpreta cu mandrie la evenimentele la care suntem invitati sa cantam, alaturi de celebrele coveruri. „Hello” este o mostra perfecta din ceea ce inseamna Trupa Feelings. Speram sa ne spuneti si voi hello in playlist-urile voastre.”, declara membrii Trupei Feelings.

Piesa „Hello” beneficiaza de un videoclip delicios, la propriu si la figurat. Trupa a dat un mare party, in regia lui Alex Ceausu, la care s-au strans o multime de fete simpatice si puse pe…gatit! 😀 Se lasa cu tort, frisca, ciocolata si multa voie buna. Filmarile au durat 15 ore si s-au desfasurat la studiourile din Buftea.

Trupa Feelings este compusa din: Razvan Raduca (voce), Petrut Ionut (chitara, voce), Claudiu Farcas (saxofon), Lorin Ciobica (clape, voce), Dan Asofiei (tobe, voce), Catalin Rauta (clape, voce), Razvan Iftode (bass). Cei sapte membrii sunt originari din Bacau, cu studii muzicale de specialitate, alcatuind trupa Feelings inca din anul 2002.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Hello”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Cum s-au distrat la filmari, puteti observa in making of-ul de mai jos!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *