Trupa Dl. Goe incepe seria concertelor #staiacasa printr-un recital LIVE din gradina domnului Dani

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

O parte din trupa Dl. Goe, mai exact, domnul Dani, impreuna cu domnul Horea si domnul Migu, au sustinut vineri un concert acasa la Dani transmis live pe YouTube. Recitalul din curtea lui Dani sustinut de cei trei domni a fost compus din 8 melodii, printre care se numara si single-uri precum “Rulez (ma gandesc la tine)” si “Liber si frumos”. Concertul Dl. Goe este primul din seria concertelor #staiacasa, serie ce are ca scop ridicarea moralului pasionatilor de muzica si incurajatul statului acasa prin mutatul in mediul online al show-urilor anulate in urma noilor masuri de siguranta. In fiecare vineri, concertele vor fi transmise live pe canalul RotonMusicTV.

Dl. Goe este proiectul de muzica, teatru si viata al domnilor Dani, Colorian, Migudel, Bimus, Horea si Serban. Toti acesti domni vin dintr-un background teatral, background pe care il imbratiseaza perfect cu muzica si aparitiile lor live. Numele trupei este dat de catre domnul Dani, ideea venindu-i din prima experienta cu teatrul, cand in clasa a IV-a s-a lovit de refuzul doamnei diriginta la dorinta de a fi distribuit in rolul domnului Goe. “Si de atunci am purtat in mine acest regret. Ulterior, am realizat ca un Goe exista in fiecare dintre noi. Toti am crescut cu acest tanar obraznic, dornic sa ajunga la Bucuresti. De fiecare data cand pomenesc de numele acesta, vine cineva si imi spune: – Eu l-am jucat la serbare in clasa a IV-a -.” Pornind de la asta, toti domnii prezentati mai sus si-au imaginat cum ar fi fost daca domnul Goe ar fi crescut si el odata cu ei si ce ar fi facut el astazi.

Ultimul album Dl. Goe, “Tineri, Sambata, Duminica”, a fost relansat in octombrie, anul trecut. Albumul este un concept la care trupa a contribuit alaturi de zece actori pentru a picta o poveste despre un “Goe modern”, care si-a inghetat anul la Spiru Haret si lucreaza la Mega Image. El intarzie la job, ajunge in Control, iar experientele din ce in ce mai intense il fac, la final, sa se indragosteasca de Aida, o fata de la coada, alaturi de care fuge la mare. Toate aceste evenimente au loc in ultimele 3 zile din saptamana si, la fel ca o piesa de teatru radiofonic, este prezent si un deznodamant pe care il veti afla din album. Pe langa perioada desfasurarii povestii, titlul albumului mai reprezinta si inceputul programarii noastre de a fi liberi si tineri doar in weekend.

Pareri?

Comentarii