Trupa byron lansează noul album de studio pe 9 noiembrie la Arenele Romane

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Sâmbătă, 9 noiembrie, la Arenele Romane din București (cort încălzit), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio. Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet și costă 60 de lei (earlybird – număr strict limitat), 80 de lei (presale) sau 100 de lei (la intrare, în limita stocului disponibil).

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele trei single-uri lansate până acum – „Anima”, „Continuum” feat. Lucia și „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Haideți așadar la concertul de lansare a noului album byron – pe 9 noiembrie la Arenele Romane din București (cort încălzit)! Primele bilete puse în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet au prețul special de 60 de lei (stoc limitat).

Turneul național de promovare va fi anunțat în curând. Fiți la curent cu noutățile anunțate de trupă pe noul site www.byron.ro!

Vă invit cu drag!

{focus_keyword} Trupa byron lansează noul album de studio pe 9 noiembrie la Arenele Romane byron Arenele Romane

Comentarii