Trupa Ana & The Changes prezintă noul videoclip „Differences"; album nou pe 6 septembrie!
2019-08-28 16:26:15

Ana & The Changes au lansat noul lor videoclip „Differences”. După „Take My Hand”, lansată la finele anului trecut în colaborare cu Dan Byron, „Differences” este al doilea single de pe viitorul album de studio ce urmează a fi lansat pe 6 septembrie.

Piesa „Differences” este scrisă de solista și compozitoarea Ana Ćurčin care, căutând încontinuu sunete și acorduri noi, canalizând sentimente care să o conducă spre un cântec perfect, a ajuns de data aceasta la un cântec aproape pop. La început, după tempo și aranjamentul seducător bazat pe pian și chitară, poate părea un cântec vesel, de dragoste; după mai multe ascultări însă vei începe să îi descoperi noi și noi straturi care te vor absorbi.

Albumul omonim „Differences”, al doilea după debutul „Sketches of Belonging” din 2016 (lansat de Ana Ćurčin sub titulatură solo), va fi disponibil din 6 septembrie 2019 prin casa de discuri Pop Depression. Concertul de lansare va avea loc la Belgrad pe 4 octombrie la Dom Omladine și invitați în deschidere vor fi cei de la trupa byron.

Ana & The Changes este un grup indie/pop din Serbia creat în jurul solistei și compozitoarei Ana Ćurčin. Muzica lor amintește de artiști precum Damien Jurado sau Damien Rice, cu o energie particulară, amestecând influențe folk, Americana și dream pop într-un stil muzical cu totul nou. După albumul de debut din 2016, primit foarte bine de către public, trupa caută acum să-și prezinte muzica în lumea largă: până acum au concertat în locuri prestigioase din Europa, notabile fiind aparițiile de la Exit Festival (Serbia) și Eurosonic Noordeslag (Olanda).

Concerte viitoare în România:
11 septembrie, București – Mercato Comunale (Ana Ćurčin acoustic solo set)
5 octombrie, Timișoara

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *