Trupa 4Magic din Bulgaria lansează single-ul “Dancing With the Satellites”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

4Magic e o trupă de patru fete super-talentate din Bulgaria cu patru voci pe măsură și este prima trupă care a câștigat “X Factor” Bulgaria, în sezonul al 5-lea. Imediat după remarcabila lor participare în cadrul show-ului, au și primit un contract pentru un album și impresariere de la cea mai mare casă de discuri locală, Virginia Records.

Piesa “Dancing With The Satellites” (“Dansând cu sateliții”) este ce-al de-al treilea lor single, după “Together” (Vecherai Rado) și “Kolko Mi Lipsvash”, care au devenit super hit-uri în Bulgaria. Single-ul lor de debut, “Together” (Vecherai, Rado) a fost cea mai ascultată melodie de pe radiourile din Bulgaria în 2018 și a fost numărul 1 în topurile radio timp de 26 de săptămâni consecutive. În plus, 4Magic au luat premiul pentru “Debutul anului” pentru aceeași piesă la Premiile Muzicale Anuale în 2019.

În luna mai a anului trecut, 4Magic a luat parte la prima tabără de songwriting din Bulgaria – Sofia Songwriting Camp – unde Eliya, Nikol, Valentina și Eleonora au compus cel mai recent single al lor, “Dancing With the Satellites”, la vârsta de doar 17 ani, alături de o echipă de compozitori suedezi – Ellen Berg Tollbom și Erik Bernholm. A ieșit o piesă captivantă și pozitivă, dansabilă și o linie vocală de forță. Versiunea în bulgară a piesei, numită “Vselena”, a fost lansată pe 7 noiembrie și se situează pe primul loc în topurile radiourilor din Bulgaria de peste 10 săptămâni consecutive.

“Melodia a fost inspirată de o linie melodică pe care a început să o improvizeze la chitară cântăreața suedeză Ellen Berg. Ne-a plăcut instant tuturor celor care ne aflam în studio și īn câteva ore aveam deja melodia finală. Īn timp ce compuneam piesa, ne imaginam deja un videoclip vioi și colorat. Filmarea pentru piesa “Dancing With the Satellites”a fost o aventură, fiindcă pentru prima dată a trebuit să lucrăm o noapte întreagă, neintrerupt”, au declarat fetele de la 4Magic.

Păreri?

Comentarii