Troye Sivan lanseaza videoclipul piesei "Lucky Strike"
2019-01-14 19:12:08

Troye Sivan a inceput anul in forta si le ofera fanilor sai clipul piesei “Lucky Strike”. Videoclipul este regizat de Emma Westenberg , regizorul nominalizat la premiile Grammy pentru clipul “Pynk”, lansat de Janelle Monáe.

Asa cum ne-a obisnuit deja, Troye Sivan mentine un dialog deschis cu fanii sai. Clipul “Lucky Strike” a fost lansat folosind YouTube Premiere Page chat, pentru a raspunde fanilor sai la toate intrebarile, in timpul vizionarii in premiera a clipului.

In procesul creativ de realizare al clipului, Troye si Emma au utilizat serviciile oferite de Dropbox – Dropbox si Dropbox Paper. Deoarece amandoi s-au atasat de toate ideile care au condus la clipul final, Troye va lansa, de asemenea, si doua scurtmetraje care documenteaza making of-ul. Cele doua filmulete le ofera fanilor ocazia sa experimenteze extazul si bucuria din spatele conceptului si procesului de a realizare al clipului “Lucky Strike”. Primul scurtmetraj va fi disponibil luni, 14 ianuarie, si cel de-al doilea miercuri, 16 ianuarie, accesand urmatorul link: dropbox.com/troye-and-emma.

The FADER declara despre “Lucky Strike”: “Un cantec despre un fumator sexi si una din cele mai bune piese pop ale anului, clar. Refrenul te face sa urli la prietenul tau, de pe partea cealalta a ringului de dans, <>.”

Piesa “Lucky Strike” este extrasa de pe albumul “Bloom”, care a fost apreciat de catre critici precum Rolling Stone, USA Today, Billboard, TIME si The Guardian ca fiind unul din cele mai bune albume ale anului 2018.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *