Triplu SEC lanseaza single-ul de debut, “Poezii”
2017-06-22 20:33:35

Mike, Tase, George, Fabian, Vlad si Vicentiu sunt Triplu SEC! Baietii lanseaza prima piesa din cariera – Poezii. Single-ul este compus de Farkas Mihai, produs de Cristian Gutu, iar de regia videoclipului s-a ocupat Anatol Struna si Andrei Stroie.

“Poezii” este o piesa plina de senzualitate, la care se adauga o nota de entuziasm. Versurile descriu cu lux de amanunte ceea ce o persoana isi doreste de la persoana iubita si ii plaseaza pe cei doi indragostiti in centrul unor scene in care imaginatia capata alte intelesuri. Refrenul este o insinuare, “Vreau sa facem poezii, zi de zi” si sugereaza ca scenele dintre el și ea sunt fragmente ce compun povestea de iubire.

Triplu SEC este o trupa cool, formata dintr-un grup de sase tineri, pe care muzica i-a adus impreuna. Pana de curand, Triplu SEC s-a prezentat ca trupa de cover-uri si a oferit spectacole live electrizante. Odata cu inceputul anului, Mike – fost concurent Vocea Romaniei – si baietii au decis sa avanseze in cariera muzicala si sa ofere publicului mai multa energie, mai multa pasiune. Astfel au creat un repertoriu din propriile piese, primul single lansat sub numele Triplu SEC fiind “Poezii”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Poezii”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *