Tratament pentru vindecarea inimilor ranite in dragoste: Audien - Blue
2021-07-24 00:27:00

Ne pare rău dacă vara aceasta a venit la pachet și cu o dragoste care te-a rănit. Dar măcar avem și remediul care te va face să te simți mai bine. Nu, nu îți vom spune să uiți de persoana care te-a rănit (chiar dacă așa ar fi ideal), dar îți vom prezenta o piesă care te va ajuta să treci peste acest moment.

Audien – Blue reprezintă întocmai o reflectare asupra unei astfel de perioade, în care a fost nevoie să spui la revedere. Este o piesă care îți va lua inima în brațe și o va vindeca cu ajutorul unei voci calde, sunete line de chitară și o linie melodică care să se sincronizeze cu vibrația ta. Iar melancolia prezentată ca sentiment predominant va fi una cu care vei rezona, indiferent de momentul prin care ai trecut.

” Blue este o piesă specială pentru mine. Vorbeam la telefon cu cea care urma să îmi fie iubită și ascultam niște demo-uri, printre care și Blue. O piesă care, în acel moment, avea doar niște sunete de chitară și câteva cuvinte pe care ea le-a auzit. Instant, mi-a zis NATE, cântecul ăsta… și, din acel moment, am început să iubim amândoi acest cântec. Îmi place să cred că, de fapt, tot el ne-a făcut să ne și îndrăgostim unul de altul.

În momentul în care am terminat producția, mi-a trimis o grămadă de filmulețe cu ea cântând. Chiar dacă este piesa care ne-a adus împreună, vibe-ul lui Blue este unul dark și melancolic. Este important ca aceste sentimente ale unei pierderi să nu fie lăsate undeva, în urmă. Ci din contră, e bine să le simțim și să le consumăm, ca ele să poată trece.”, spune Audien.

Așadar, fără să spunem că Blue este o piesă de inimă albastră, te invităm să o asculți și să o lași să vindece ceea ce este de vindecat. Pentru că muzica, ca orice altă formă de artă, este una dintre cele mai frumoase și benefice terapii de care putem beneficia.

Producătorul și songwriterul nominalizat la Grammy, Audien, este una dintre figurile cele mai cunoscute în cadrul pasionaților de muzică dance. Este recunoscut pentru producțiile sale fără de cusur și unicitatea vibe-ului pieselor sale. Considerat drept unul dintre pionierii muzicii progressive house, Audien și-a început cariera în 2008.

De-a lungul anilor, el a continuat să evolueze, iar munca sa să fie apreciată și recunoscută de către veterani ai industriei, precum Tiësto, Above & Beyond și Armin van Buuren. În 2014, Audien a lansat remix-ul pentru piesa Bastille – Pompeii, care a fost și nominalizat la Grammy. Acesta a fost cel mai ascultat track în cadrul Electric Daisy Carnival și Coachella și a intrat în top 5 în cadrul Tomorrowland.

Din acel moment, nu a mai fost o surpriză pentru nimeni ca Audien să fie prezent în cadrul unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică, precum Tomorrowland, EDC, Ultra, Lollapalooza și multe altele. Cariera sa include, de asemenea, și colaborări cu artiști renumiți, ca Lady Antebellum, MAX și Echosmith. Iar din seria remix-urilor sale de succes, le reamintim și pe cele făcute pentru Michael Jackson, Coldplay și Halsey.

În 2019, Audien și-a lansat LP-ul de debut, Escapism, care a reușit să înglobeze întreaga sa creație și unicitate, deja cunoscute în lumea muzicii dance. Despre acesta, Audien spunea: Nu consider că reinventez roata, dar pun accentul pe arta pe care am creat-o timp de un deceniu. Este cea care mi-a și adus recunoștința de care mă bucur acum.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *