Tranda are „dubii"
2019-01-18 18:23:59

Oare in ce privinta are Tranda Dubii?
Ne apropiem cu pasi repezi de lansarea noului album semnat Tranda. Unul dintre cei mai sinceri artisti a lansat piesa „Dubii”.
“Dubii” este al patrulea track care ajunge in online, de pe albumul “NORD”, ce se va lansa in decursul acestui nou an. Ca si in cazul celorlate piese, textul este scris de el, Costin Trandafir (Tranda), musica este facuta de Costin Trandafir (Tranda) si Foreign Boys, iar mix/master de Paul Iorga. Asteptam cu nerabdare toate povestile pe care Tranda le are de spus, in versuri, pe viitorul material discografic.
„NORD” este al patrulea album de studio semnat Tranda, material care va aparea in cateva luni si care este lansat alaturi de MediaPro Music.
Peste 16 ani de muzica, artistul sinonim cu termenul „Constangeles”, ce a dat si titlurile a doua albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „In Drum Spre Bani”, „La lume din nou”, „Daca cerul”, „Pe zona”, „Bulevard”, „Febra” si a colaborat cu artisti ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *