Totul se schimba, dar GoldFish continua sa scoata piese cool! GoldFish feat. Julia Church – Everything Is Changing
2020-12-08 18:11:31

În colaborare cu Julia Church, GoldFish a lansat, de curând, „Everything Is Changing”. Piesa este plină de speranță și energie debordantă, pozitivitatea fiind deja o semnătură a lansărilor lui Dom și Dave. Iar vocea pe care o are Julia Church ne umple de optimism și vibrații estivale, indiferent de sezonul în care ne-am afla.

„Everthing Is Changing” își propune să ne ridice moralul, având un mesaj cu care putem rezona cu toții, în orice colț de lume ne-am sta. Schimbarea este un aspect inevitabil al vieții, un fenomen care ne ajută să ne dezvoltăm. Indiferent de ce catastrofe sau evenimente istorice neprevăzute ne apar în cale, Pământul va continua să se învârtă, lumea își va urma cursul, iar tocmai despre asta e vorba în creația celor de la GoldFish.

„2020 a fost cu adevărat anul schimbării și, deși rezistăm, am vrut ca acest cântec să reprezinte o inspirație pentru modul în care abordăm cu toții modificările care apar zi de zi.”, declară GoldFish, care susțin că sunt super-entuziasmați în ceea ce privește noua lor piesă.

Încă din prima zi, GoldFish a ales să-și croiască propria cale spre succes în loc să meargă pe cel mai previzibil și ușor scalabil drum, o mentalitate ambițioasă care a definit deja identitatea a patru albume premiate. Duo-ul electronic din Cape Town creează muzică dance și sunt extrem de cunoscuți pentru mixul de vibe-uri și elemente exotice, house, jazz și pop pe care le folosesc. Lunar, sunt ascultați de peste un milion de oameni pe Spotify, iar cele mai ascultate trei piese ale lor însumează aproape 100 de milioane de stream-uri pe această platformă.

Asemenea celor din GoldFish, Julia Church s-a născut în Africa de Sud și este atât cântăreață, cât și compozitoare. Julia Church este pioniera propriului său sunet, inspirându-se dintr-o serie de influențe muzicale diverse și stabilindu-și reputația de exploratoare și inovatoare în arta sa.

Piesa „Everything Is Changing” poate fi regăsită și ascultată pe toate platformele de streaming.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *