Tostogan’S si AMI sunt bine cand lanseaza o piesa impreuna
2018-05-08 16:38:53

Dupa “Se stie”, prima piesa lansata de Tostogan’S, artistul revine cu un super featuring, alaturi de AMI! O coproductie Cat Music, MediaPro Music si EpiQ Records, piesa “Sunt bine” este compusa de catre EpiQ Records. Filmat in doua locatii din Romania, videoclipul este o poveste cinematografica in regia lui Alex Ceausu, ce reda in imagini aventura a doi indragostiti care trec peste orice obstacol pentru ca nicio greutate nu este prea mare, daca sunt impreuna.

“Pentru multi, muzica e matematica, pentru unii e placere, iar pentru altii e pura pasiune. Mie-mi place sa ma joc si am vrut sa vad daca am parteneri in nebunia mea. Am gasit gasca de la EpiQ, au venit si cei de la Cat Music si ne-am intalnit cu AMI care a dat sclipire trupei noastre. Sper ca joaca mea sa se transforme in muzica”, declara Tostogan’S.

“Colaborarea cu Tostogan’S a venit exact la momentul si locul potrivit – adica la EpiQ, familia noastra. Andrei imi este ca un frate si ma bucur enorm ca avem impreuna o piesa atat de pozitiva, fresh si care exprima exact starea noastra de acum. “Sunt Bine” e genul acela de piesa care te binedispune in orice situatie si mi-am dorit sa imi pun amprenta pe ea, alaturi de ei”, adauga AMI.

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor si producator ce a cucerit topurile muzicale din Republica Moldova si Kazahstan. In 2017, lanseaza proiectul Tostogan’S si piesa “Se stie”, o poveste in versuri ce evidentiaza balcanismul zilelor noastre.

Cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, AMI a lansat piese precum “Trumpet Lights”, “Te-astept diseara”, “Playa en Costa Rica” sau colaborarea de succes cu Grasu XXL, “Deja Vu”. In urma cu un an, artista a lansat “Ma omoara”, o piesa sensibila si romantica, ce a adunat peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Anul acesta, AMI a lansat “Niste dragoste”, o piesa cu si despre iubire.

Pareri?

https://youtu.be/filJgEFTL14

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *