Tony Baboon - Forest Hustler with hat and pipe (proiect nou, videoclip nou)
2015-02-18 14:46:47

Tony Baboon este o prezenta relativ noua in peisajul muzical romanesc, insa reuseste sa surprinda de fiecare data. Artistul roman a inceput cu o piesa vals, apoi a trecut neasteptat de usor prin reggae, trip-hop, pop si acum revine cu prima lui piesa rap, in care imbina „scoala veche” cu cea noua.

Piesa se intituleaza „Forest Hustler with hat and pipe” si reprezinta „o incursiune in suprarealismul viselor”, asa cum o descrie artistul. Conceptul, scenariul, montajul si post-productia poarta amprenta lui FOSE (aliasul artistului Tony Baboon in lumea artelor vizuale), de imagine ocupandu-se Luchian Ciobanu, iar de masca si machiaj EUGENIE. In ceea ce priveste partea audio, piesa a fost inregistrata si mixata la Cutover Studio din Bucuresti.

In viziunea artistului, personajul Tony Baboon s-a format in jurul urmatorului concept “It was foreseen that a primate will come done from the towering rainforest trees and chant the teachings of the Old World (S-a prevazut ca o primata va veni din impozantii copaci ai padurii tropicale si va canta invataturile din Lumea Veche)”. Principalul subiect abordat in muzica lui Tony este natura, ca entitate suprema in relatie cu fiinta umana. Ceea ce Tony isi propune sa realizeze prin muzica sa este un intreg Performance Act, sub egida de Tropical Jazz, in care transmite mesajul prin intermediul mai multor genuri muzicale, ca cele enumerate mai sus.

Cu 5 single-uri lansate, Tony Baboon a reusit, in aproape un an si jumatate de activitate, sa fie difuzat de multiple radio-uri online si on-air, atat in Romania, cat si in SUA, Germania si Mexic. A cantat in deschidere pentru artistul jamaican Skarra Mucci si a participat la festivalul romanesc de animatie Anim’est cu unul dintre proiectele sale video, „Copacao”. Acelasi videoclip animat a fost selectat sa participe in a 31-a editia a Chicago International Children’s Film Festival din anul 2014.
Va invitam sa vizionati proiectul „Forest Hustler with hat and pipe” mai jos si sa urmariti pagina oficiala de Facebook Tony Baboon.

Ce parere aveti despre primul proiect audio-video rap al artistului roman Tony Baboon? Credeti ca va avea succes cu single-ul “Forest Hustler with hat and pipe”?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *