Tom Petty and the Heartbreakers – “The Best of Everything” – albumul unei cariere

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

“The Best of Everything” este albumul de colectie semnat de Tom Petty, care include atat hituri din cariera sa, cat si o serie de piese pe care artistul le-a scris in timpul proiectelor sale solo sau alaturi de trupele sale, The Heartbreakers si Mudcrutch, si pe care nu le-a lansat.

Albumul “The Best Of Everything” a fost un vis al lui Tom Petty, pe care familia si prietenii sai s-au mobilizat sa il aduca la realitate.
In toata cariera sa, Petty a facut totul cu pasiune si dedicare, ceea ce i-a oferit un grad inalt de autenticitate, el punand intotdeauna muzica si fanii sai pe primul loc. Despre acest sentiment canta Petty si in piesa biografica “For Real”.
Albumul de colectie “The Best Of Everything” contine si un eseu despre Tom Petty, scris in mod special de catre scenaristul, regizorul, autorul si jurnalistul Cameron Crowe.
Albumul solo “Full Moon Fever” al lui Tom Petty a fost inclus in Grammy Hall of Fame, certificat cu 5 discuri de platina in America si 6 discuri de platina in Canada. Piesele “Free Fallin’, “I Won’t Back Down” si “Runnin’ Down A Dream” fac parte de pe acest album si sunt incluse si in colectia “The Best OF Everything”.

Poti asculta/ descarca albumul: https://umusic.lnk.to/ShineLightPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii