Tom Gregory lansează single-ul 'Small Steps'
2019-08-28 18:11:25

Single-ul de debut al lui Tom Gregory numit ‘Run To You’ a fost lansat în 2017 sub una dintre cele mai cunoscute case de discuri de muzică dance, Kontor Records. În scurt timp s-a clasat pe #27 în topurile radio din UK cu 25 milioane de ascultări, ajungând a fi unul dintre cele mai redate hituri din 2018. Următoarele single-uri, ‘Losing Sleep’ și ‘Honest’ au evidențiat una dintre cele mai importante trăsături ale unui artist, și anume versatilitatea lui Tom.

‘Honest’ a marcat începerea unei noi etape ale carierei tânărului de origine britanică, înregistrând o urcare incredibilă în topul radiourilor din Germania. Există numeroși textieri englezi renumiți, dar Tom a reușit să se evidențieze în muzica pop prin sound-ul diferit și energia transmisă prin intermediul muzicii sale.

‘Small Steps’ deschide un nou capitol în cariera muzicală a lui Tom. Sunet organic, urban, expresiv. Reușește să transpună totul dinlăuntrul sufletului în lumea întreagă cu ajutorul producătorilor Matt James și Frank Sanders (M-22).

Se pot spune multe teorii despre povestea din spatele acestei piese – cum sună, despre ce e vorba, lăsând prea puțin loc de interpretare. În acest caz, titlul exprimă întreg scenariul, reflectând foarte bine călătoria lui Tom. Următorul pas. Identitatea sa reală. Tom a crescut, continuă să crească și să se dezvolte într-o direcție ce i se potrivește de minune.

A lăsat în urmă întâmplarea de la Vocea UK. Membrii juriului nu au apreciat talentul artistului. De asemenea, a luat o pauză de la cariera sa de actor, după ce a jucat un rol într-un serial de pe BBC. “Aveam nevoie de bani și, la momentul respectiv, părea a fi o ofertă decentă.” Nu plănuiește să se întoarcă la actorie. “Această profesie m-a adus într-un stadiu de nebunie.”

Cu siguranță, Tom este unicat. Ce e la suprafață, e și în interior. Muzica este cea care contează, sentimente ce tind să fie lăsate deoparte atât de des. Lui Tom nu îi este teamă de eșec. Își urmează viziunea cu această atitudine atât de sinceră, autentică și fără măști inutile.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *