Tom Boxer și Keo lansează astăzi ”Ain’t no sunshine” (originally by Bill Withers)

Tom Boxer și Keo lansează astăzi “Ain’t no sunshine”, o piesă care i-a provocat și scos din zona de confort pe cei doi artiști în egală măsură. Aceasta are la bază piesa originală a lui Bill Withers, care a fost lansată pentru prima dată în 1971.

În acea perioadă, Bill lucra la o fabrică care producea piese pentru avioanele Boeing 747, iar filmul ” Zile cu vin si trandafiri” i-a servit drept inspirație. Un an mai târziu, în 1972, piesa a câștigat Grammy pentru “Cea mai bună piesă R&B”.

Tom Boxer este un DJ și producător muzical român. El a lansat o serie de single-uri, printre care și “Morena”, care a ajuns pe prima poziție în Bulgaria, Polonia și România. De asemenea hitul a intrat în top 10 în Ungaria și Israel. Următorul său single a fost “Deep in Love”, care a ajuns pe poziția a 8-a în România și Ungaria și pe locul 18 în Polonia.

Keo este un artist cu adevărat multitalentat – cântăreț, producător, compozitor și o apariție specială în concertele live pe care le susține. A început să cânte la pian de la vârsta de 12 ani, iar la numai 14 ani deja își scria singur cântecele. Sound-ul său fresh l-a propulsat rapid în inimile oamenilor, prima sa piesă, “Azii vii mâine pleci”, fiind un real succes încă de la lansare în anul 2005. Rapid, Keo a devenit un fenomen pe piața autohtonă și nu numai.

Păreri?

Comentarii