#Toarna: Cel mai recent single lansat de Ruby, in top 10 in YouTube Trending
2019-02-26 21:26:40

Cel mai nou single lansat de Ruby, #Toarna este in topul celor mai populare clipuri de pe YouTube chiar din ziua in care a fost lansat, iar acum ocupa locul 8 si urca in continuare. In plus, frumoasa artista a cucerit publicul si a adunat peste un milion de vizualizari pe YouTube in doar cateva zile. Si pentru ca piesa a starnit numeroase comentarii pozitive, cei de la Junimea, una dintre cele mai creative pagini online de divertisment, au luat-o in „vizor” pe artista si au facut cateva meme-uri amuzante care au ajuns virale.

„Sunt cele mai caterinca meme-uri, le-am vazut si la TV si toata lumea imi scrie sa ma intrebe daca le-am vazut si ce parere am de ele”, spune Ruby.

Produsa in studiourile Midiots si lansata alaturi de Cat Music, #Toarna este o piesa cu beat-uri tribale, elemente orientale si versuri incitante. Decoruri special construite pentru acest concept, peste 24 de ore de filmare si o cantitate impresionanta de apa – toate acestea s-au intamplat in regia lui Kobzzon.

In prezent, artista participa alaturi de iubitul sau in cadrul show-ului „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventura difuzat in Romania.

De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artisti precum Shift (pentru „Invizibil”), UZZI (pentru „Nu caut iubiri”), What’s UP („Nu pune la suflet”), Dorian Popa („Buna, ce mai zici?”), Voltaj („Nana”) si A.U. („Iti multumesc”). Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este „Condimente”, care a adunat peste 63 de milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 310 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *