TITU BAND cauta tinere talente!
2015-11-10 20:52:42

tbc

Titu Band este un club pentru promovarea tinerelor talente. Managerii si impresarii clubului, trimit pe cei mai buni si talentati in spectacole, festivaluri, evenimente, emisiuni-tv etc. Sediul este in incinta Palatului Copiilor Targoviste – filiala Titu, din strada Pictor Nicolae Grigorescu, orasul Titu.

Titu Band Dambovita, este in colaborare cu mai multe case de discuri si televiziuni, impresari si artisti consacrati.

“Ma ocup de promovarea minoritatilor si a celor de alte religii pentru ca este necesar sa intelegem ca oamenii sunt omanei, indiferent de religie sau de culoarea pielii. Trebuie promovat ceea ce inseamna artist cu adevarat, trebuie promovat talentul. Este mare pacat sa facem discriminari. Cred ca este cel mai rau lucru din lume.” declara Dafina Gina Viorica, coregraf/manager & impresar Titu Band Dambovita.

“As vrea ca acest club, sa fie o mare familie de artisti care sa bucure inimile si urechile oamenilor din judet si nu numai. Vreau sa se stie ca echipa Titu Band, este una de profesionisti, profesori, coregrafi, scriitori, bibliotecari si artisti. Impreuna, vom realiza lucruri marete. ” spune Claudiu Dumitrache (Dumy Klaw), director/artist Titu Band Dambovita.

Daca ai intre 14-20 de ani, iti place sa canti (si o faci bine), sa dansezi, sa pictezi, poti trimite CV-ul tau la adresa de email titu_band@yahoo.com sau poti face o vizita la sediul Titu Band de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 16:30.

Va invit cu drag sa va inscrieti! Mult succes!

Spectacol sustinut de Titu Band TITU BAND: SHOW Tinerimea Romana 2012

Titu Band in direct – Happy in Targoviste

https://www.youtube.com/watch?v=RKG83OjTu5w

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *