Tineri artisti la gramada! House Of Live Music Bucharest in prima sesiune
2017-05-09 20:15:05

Zilele trecute in Bucuresti, a avut loc prima sesiune a proiectului House Of Live Music Bucharest care aduna artisti tineri si ii pune la distrat, la gatit si la cantat. Au pasit pragul casei: Andreea Alupei, senzatia de la X Factor; Dumy Klaw, artistul cu ideea; Elena Petcu, o alta fosta concurenta X factor ce a lasat urme; si Antonio.

Avand cu totii aceleasi idealuri si talente, tinerii s-au simtit minunat in centrul Capitalei. Elena Petcu a gatit pentru toti iar Andreea, i s-a alaturat intr-un … final! Dupa ce s-au hranit, au trecut la cantat si la shooting-uri foto cu Dj Reck. Alaturi de cantareti in “casa muzicii” au fost sa-i sustina si sa se distreze cu acestia, Stoian Victor (sponsorul proiectului) si Florin Apostol (director al Uniunii Nationale a Artistilor din Romana).

Sesiunile H.O.L.M.B se filmeaza in secvente cu activitatile ce sunt desfasurate si interviuri ce apar online pentru a putea vedea si publicul curios.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag sa urmarim filmarea de mai jos, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *