Timisorenii vor dansa cu Bogdan Bolohan de la Romanii au talent pe 10 iulie!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

POSTER - TIMISOARA - Bogdan Bolohan Dance Workshop {focus_keyword} Timisorenii vor dansa cu Bogdan Bolohan de la Romanii au talent pe 10 iulie! POSTER TIMISOARA Bogdan Bolohan Dance Workshop

Bogdan Bolohan, dansatorul care a castigat locul 2 la Romanii au talent 2015, va sustine un atelier de dans in Timisoara! Dupa ce a sustinut primele workshop-uri din turneul national “Expression of Liberty” in diverse orase din tara, Bogdan soseste pe 10 iulie in Timisoara, unde ii va invata pe participanti sa se exprime in pasi de dans la Ultimate Style Dance School (Dance Stage Studio @ Salsa with Attitude), pe Strada Pestalozzi, nr. 20A (colt cu Str. Cuvin, zona Fabricii de Bere.

Segementul pentru incepatori va avea loc intre orele 15:00-18.00, iar cel pentru avansati intre 19.00-22.00. Taxa de participare la workshop este de 50 lei si poate fi achitata la fata locului; pentru orice alte informatii legate de workshop-ul din Timisoara, se poate suna la numarul 0724 824 913 (Calin Talpos).

Workshop-urile sunt structurate in asa fel incat sa beneficieze atat incepatorii, cat si cei avansati in dans, pe parcursul programului de 6 ore. Incepatorii vor invata bazele Breakdance-ului si vor afla mai multe despre istoria si evolutia acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivatie, educatie si libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participantii avansati vor avea parte de o experienta emotionala completa. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat in totalitate pe expresivitate pura. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente si va avea loc seara tarziu pentru a crea ambianta ideala. Avansatii se vor bucura de parcurgerea unei intregi coregrafii, alaturi de panel discussion si schimburi de trairi.

Nu trebuie sa ratati! Va invit cu drag!

http://youtu.be/Wff2qZKPcnU

Comentarii