Tiësto și Mabel lansează single-ul „God is A Dancer"
2019-09-22 19:45:41

Luna aceasta este, cu certitudine, luna colaborărilor surpriză. Mabel și Tiësto lansează o piesă perfectă pentru serile de weekend, care vor fi animate instant de ritmurile pop-dance ce poartă semnătura renumitului DJ și producător.
„God Is A Dancer”, noul material semnat Tiësto, succedă lansarea hit-ului „Ritual”, colaborarea de succes dintre DJ-ul olandez, Jonas Blue și Rita Ora și a imnului celor mai mari festivaluri ale anului trecut – „Jackie Chan” feat. Post Malone, Dzeko și Preme.
Piesa „God Is A Dancer” este ghidată direct către sufletul și playlist-ul ascultătorului de vocea inconfundabilă a lui Mabel, artista care a răsturnat ordinea tuturor clasamentelor muzicale odată cu lansarea piesei „Don’t Call Me Up”, extrasă de pe albumul „High Expectations”.
Datorită stilului unic, talentului și inteligenței muzicale, Tiësto a devenit unul dintre cei mai renumiți DJ și producători ai peisajului muzical internațional. De ani buni, energia lui Tiësto este inepuizabilă, puține fiind festivalurile (Ultra, Creamfields, Lollapalooza, Tomorrowland) la care acesta nu s-a regăsit printre headlineri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *