Tiësto si Dzeko feat. Preme si Post Malone lanseaza single-ul „Jackie Chan”
2018-05-19 18:47:27

DJ-ul international Tiësto a lansat o colaborare surprinzatoare alaturi de Dzeko, Preme si artistul-fenomen, Post Malone. Track-ul se numeste „Jackie Chan” si reda un sunet surprinzator, un mix interesant intre hip hop si dance, cu un beat irezistibil, versuri satirice (care tradeaza un simt al umorului fin) si o sincronizare perfecta cu vara.

Anul 2018 aduce cu sine o serie incredibila de colaborari pentru Tiësto, serie ce continua in mod ideal prin lansarea piesei „Jackie Chan”, care va fi interpretata in premiera, in cadrul festivalului Las Vegas’ Electric Daisy Carnival, pe 19 mai.

Experimentand noi directii muzicale, „Jackie Chan” urmeaza succesul inregistrat de „BOOM”, track ce a strans peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube si 100 de milioane de stream-uri la nivel global. Remix-ul piesei „BOOM” a fost lansat in luna februarie si marcheaza colaborarea dintre DJ-ul Tiësto, Gucci Mane si duo-ul Sevenn.

a luat nastere spontan. Dzeko si cu mine suntem prieteni cu Post de ceva timp. In momentul in care ne-am intalnit cu Preme in Las Vegas, el ne-a aratat sunetul la care el si Post lucrau si mi s-a parut o oportunitate ideala de colaborare. Sunt foarte entuziasmat de acest proiect. Sunt sigur ca am reusit sa dam nastere unui imn de vara veritabil.” – Tiësto

Tiësto contiuna sa-si poarte muzica peste tot in lume, fiind capul de afis a peste 40 de festivaluri anul acesta – din Dubai si China, pana in Mexic, Europa si Statele Unite.

Like or not?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *