Three Days Grace si Subcarpati vor canta la Shine Festival 2017
2017-03-27 12:13:14

Canadienii de la Three Days Grace sosesc in premiera in Romania ca headlineri ai festivalului Shine, editia a patra, festival ce va avea loc pe 30 iunie si 1 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Festivalul si-a schimbat data (initial acesta avea loc pe 1 si 2 iulie) tocmai pentru a face loc unui nume asa mare pe scena sa ! De asemenea, Subcarpati vin pentru al doilea an cosecutiv sa bubuie boxele Arenelor Romane devenind oficial alaturi de Coma si Alternosfera, ambasadorii festivalului ! Abonamentele deja cumparate raman valabile. Nu uitati ca abonamentele au preturi speciale pana pe 3 mai si sunt in vanzare pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in cele 2000 de puncte din reteaua www.iabilet.ro/retea

Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 “Best Alternative Performance” si s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor de profil din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017 !

Three Days Grace si Subcarpati se adauga trupelor deja confirmate: Alternosfera, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma si Luna Amara, multe alte nume urmand a fi anuntate in curand !

Three Days Grace

Povestea”Three Days Grace” incepe inocent in anul 1992 sub denumirea de “Groundswell” cand singurele intrigi ale protagonistilor ei erau problemele intampinate la liceu. Dupa un singur album, Wave Of Popular Feeling (1995), membrii trupei se despart ca mai apoi, in 1997, drumurile lor sa se reintalneasca sub lumina unui noi proiect intitulat Three Days Grace. Dupa doua decenii in care au devenit trupa simbol a rockului alternative din Canada, Three Days Grace se mandresc cu numeroase discuri de Platina castigate in mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: Three Days Grace (2003), One-X (2006) si Life Starts Now (2009). Cel mai recent album al trupei, Human (2015), a fost clasat pe locul 1 in topurile de peste ocean.

Muzica trupei “Three Days Grace” este cunoscuta in toata lumea datorita unor single-uri precum “Painkiller”, “Riot”, “Pain” sau “I Hate Everything About You”, iar mesajul lor a ramas acelasi in toti acesti ani: “Tu ai putea sa schimbi ceva in viata ta daca ai avea la dispozitie doar trei zile?”

Subcarpati

Subcarpati este un melanj de muzica electronica, hip hop si teme sonore provenite din diverse zone folclorice ale tarii. Muzica trupei poarta mesaje reale ce vorbesc despre adevaruri romanesti, insa trecute printr-un filtru muzical creativ al prezentului, cu ritmuri si versuri ce provoaca adevarate dependente. Show-urile trupei transpun publicul intr-o realitate fina in care nu exista diferente intre oameni si in care singurul singurul lucru important este muzica. Proiectul Subcarpati reuneste sub umbrela sa diversi artisti contemporani a caror muzica este servita la liber online, insa concertele sunt mereu sold-out. Cel mai recent album al trupei, “Statele Unite ale Balcanilor”, a avut parte de o lansare cu peste 10.000 de oameni iar anul trecut la Shine, Subcarpati au cantat cu casa de bilete inchisa !

Abonamentele pentru Festivalul Shine se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Abonamentele de doua zile au următoarele preţuri:

– presale1: 149 lei Golden Circle si 119 lei Acces General pana pe 3 mai
– prsale 2: 159 lei Golden Circle si 129 lei Acces General pana pe 30 iunie
– in ziua concertului: 170 lei Golden Circle si 150 de lei Acces General

Nu vor exista bilete de o zi ci doar abonamante de doua zile.
Biletele Golden Circle se afla in fata scenei iar numarul lor este limitat la 700 de bucati din care s-au vandut deja in earlybird aproape jumatate.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Copiii cu varsta sub 7 ani vor beneficia de bilete speciale. Acestea vor costa 50% din pretul unui bilet Acces General si vor fi disponibile doar in seara concertului, la intrare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit la un festival oferit de BestMusic Live Concerts, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *