The Weeknd se bucura de un succes incredibil cu EP-ul „My Dear Melancholy”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cel mai recent proiect semnat The Weeknd, EP-ul „My Dear Melancholy”, debuteaza ca cel mai ascultat material al artistului pe toate platformele digitale si este al treilea album lansat de catre artist care ajunge pe prima pozitie in topul Billboard 200.

Castigator al premiilor Grammy, The Weeknd a lansat recent EP-ul „My Dear Melancholy” cu care a ajuns pe primul loc in topul Billboard. Totodata, materialul „My Dear Melancholy” este si cel mai scurt album care devine no 1 in aproape 8 ani.

Cea mai ascultata piesa de pe album este „Call Out My Name”, care este de cateva zile in YouTube Trending si a devenit una dintre cumparate piese in Romania. In plus, piesa ocupa primul loc in Top 200 Spotify Romania, inca din momentul lansarii.
Lansarea surpriza de pe 30 martie inseamna peste 169.000 de unitati vandute in prima saptamana.

Odata cu lansarea proiectului, The Weeknd a prezentat si o serie limitata de tricouri, disponibila pe www.shop.theweeknd.com.

Pentru cele 6 trackuri de pe materialul „My Dear Melancholy”, The Weeknd a lucrat cu Frank Dukes, Daheala, Marz, Mike WiLL Made-IT, Gesaffelstein, Guy-Manuel de Homem-Christo si Skrillex.

In plus, in perioada urmatoare The Weeknd va fi prezent la Coachella Valley Music and Arts Festival, alaturi de nume ca Beyonce sau Eminem.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa asculti / descarci materialul aici, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii