The Weeknd a lansat videoclipul piesei „Call Out My Name"
2018-04-15 20:45:03

The Weekend is back cu un EP nou, My Dear Melancholy, lansat neasteptat si fara prea multe surle si trambite, si un prim single si videoclip, Call Out My Name. O piesa care te duce cu gandul la perioada de inceput a carierei artistului de origine canadiana, Call Out My Name are parte de un videoclip emotional, o fuziune perfecta cu melodia care patrunde in cele mai adanci si ascunse colturi ale sufletului oricarui iubitor de muzica.

Intunecat, un roller-coaster de vizualuri care iti taie respiratia, clipul piesei il transforma pe The Weeknd intr-o versiune moderna si sumbra a lui Batman, acesta reusind, printre altele, sa evapore o colonie de lilieci ce par a fi lipsiti de orice fel de aparare in fata lui.

Call Out My Name ni-l dezvaluie pe Abel ratacind pe strazile pustii ale unui oras pictat intr-un albastru rece si patrunzator. Refrenul ne readuce intr-o atmosfera alb-negru, piesa culminand cu imagini de pe campii in flacari.

Daca a scris aceasta piesa sau nu cu gandul la o fosta iubire, probabil ca nu vom afla de la el niciodata. Ce este sigur insa este ca The Weeknd a reusit sa lanseze un material spectaculos, o radiografie a trairilor nascute din iubire, dovada a faptului ca fanii sai au fost vrajiti de el fiind si locul 1 pe care My Dear Melancholy l-a obtinut in prima saptamana de la lansare, in topul Billboard.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Call Out My Name”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *