The Wax Road și-au creat propriile tricouri!
2016-08-19 16:05:31

„Până în momentul în care am hotărât să creăm propriile tricouri, gândeam că ele sunt simple articole vestimentare. Acum însă, am înțeles cu adevărat ce este acest obiect al garderobei, ce dintr-un lucru banal s-a transformat în unul genial.”

Tricoul este un mod fenomenal de exprimare sau transmitere a unui mesaj. El chiar redă ceea ce ești și cum ești. El nu depinde de modă sau trend și capătă o valoare istorică din moment ce a intrat în posesia ta.
Asta, i-a motivat pe băieții din The Wax Road să redescopere acest obiect vestimentar și nu doar în termen spiritual dar și cel industrial.

Au studiat ce este un tricou, au înțeles care este stofa și croiul de care au nevoie. Au testat mai mulți furnizori ca să aleagă cel mai bun și până la urmă, l-au realizat la o mică fabrică din orașul lor natal după propriul proiect.

Pentru ei orice obiect marca The Wax Road trebuie să trăiască nu mai puțin decât muzica lor, adică veșnic.

Mai jos puteți vedea un video despre tricourile lor realizat de ei înșiși, iar aici (igg.me/at/thewaxroad), le puteți pipăi și chiar purta procurându-le în avans, astfel contribuind la campania de colectare de fonduri pentru albumul lor de debut.
La Moment aceștia au colectat 1623€ din 5000€, iar campania lor durează până la sfârșitul lunii august.

Vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *