The Vamps anunță lansarea EP-ului „Missing You"
2019-04-05 22:43:46

The Vamps revine și își încântă fanii cu lansarea materialului „Missing You”, care este scris și produs în întregime de către trupă. Împreună cu această veste, trupa își bucură fanii și cu lansarea piesei „Right Now”, ce va fi inclusă pe album.

Ascultă piesa „Right Now” aici: https://umusic.lnk.to/RightNowPR

EP-ul „Missing You” este deja disponibil pentru pre-comandă. În completarea acestui anunț, The Vamps intră în istorie ca singura trupă ce va înregistra performanța de a susține concerte memorabile la O2 Arena, 5 ani la rând. Mai multe detalii referitoare la bilete și datele turneului se găsesc aici.
Noul material semnat The Vamps va integra piesa „Right Now” (colaborarea cu Krept & Konan), dar și materiale noi – „Missing You”, „Waves” și o variantă acustică a piesei „All The Lies”, recenta colaborare a trupei Alok și Felix Jaehn.

EP-ul „Missing You” demonstrează talentul și polivalența trupei, care își impune viziunea creativă și se implică în crearea unor piese cu totul și cu totul speciale.

„Mereu am fost implicați în tot ce am avut de făcut, cu toate că nu am stat niciodată să punem la cale o campanie întreagă. De data aceasta – de la ședițele foto, la videoclipuri, până stilizarea pieselor, de toate aceastea ne-am ocupat pas cu pas pentru ca rezultatul să exprime fidel sentimentele noastre. Vrem ca oamenii să simtă că fac parte din acest EP și, tocmai de aceea, ne dorim ca fiecare detaliu să fie pus la punct”, declară The Vamps.

The Vamps este una dintre cele mai de succes trupe britanice ale ultimei decade, ce a ajuns să înregistreze mai bine de 2 miliarde de ascultări. Primele două albume al trupei, „Meet The Vamps” și „Wake Up”, au fost certificate cu disc de aur în U.K., iar single-ul „Night & Day”, extras de pe cel de-al treilea material discografic al The Vamps, înregistreză 3,5 milioane de ascultări, dintre care 350 doar pe Spotify.

Salvează / Pre-comandă EP-ul aici: https://umusic.lnk.to/VampsMissingUNe, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *