The Parakit lansează cel mai nou single, intitulat "Nova Girl"!
2020-03-30 14:23:52

The Parakit, “Budgie” în limba daneză, este un duo format din cântărețul și compozitorul Mickael Miro și DJ-ul și producătorul Lil Moses.

În 2016, au cunoscut prima oară succesul pe scena electro cu primul lor single, “Save Me”, care a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile din Rusia. Apoi au ajuns în Franța în top 10 difuzări radio și vânzări digitale, precum și Top 5 în Shazam. În cele din urmă, au spart barierele internaționale, reușind să cucerească Europa – a fost supranumit “hitul verii 2016”, a strâns 20 milioane de ascultări pe magazinele digitale și a ajuns pe locul 60 în topul celor mai căutate piese pe Shazam la nivel mondial.

În 2018, artiștii francezi au fost nominalizați la premiile NRJ DJ Awards pentru titlul de “REVELATION OF THE YEAR”.

În luna martie a anului 2019, The Parakit au lansat piesa “Nirvana”, o piesă cu influențe electro-rock ce reușește să îmbine muzica house cu chitare electrice și bass “de școală veche”.

The Parakit s-au întors acum cu cea mai nouă lansare, “Nova Girl”, o piesă electro-urbană super fresh cu un hook captivant.

Single-ul este acompaniat de un videoclip deosebit. Acesta reprezintă un omagiu în adevăratul sens al cuvântului adus filmului american de excepție din 1989, “Honey, I Shrunk The Kids” cu imagini erotice și excepționale, inspirate din munca lui David Lachapelle.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *