The Motans lanseaza single-ul "August", mult asteptat de fanii artistului, impreuna cu videoclip oficial
2017-05-25 12:43:08

Piesa a fost compusa de Denis Roabes si Alexandru Cotoi, iar productia Alex Cotoi si Stanislav Cojocari.

“Aceasta piesa a fost ca un experiment pentru mine. Este pentru prima data cand am abordat o alta modalitate de a compune. “August” este o piesa speciala si ma bucur de ceea ce a iesit. M-am dedicat 100% ei, cu tot sufletul si sper ca fiecare ascultator sa se regaseasca in ea”, a spus Denis Roabes (The Motans).

Videoclipul piesei “August” a fost filmat in Chisinau de catre BR Films – Roman Burlaca (regizor) si George Secrieru (DoP), aceeasi echipa cu care lucreaza Carla’s Dreams pentru videoclipurile lor.

Vedetele din Romania au putut asculta in premiera piesa “August” si au fost toti incantati de sound, de productia neasteptata, de concept, de versurile speciale:
INNA, Antonia, Irina Rimes, Șatra B.E.N.Z, Nicoleta Nuca, Alina Eremia, precum si Sergiu, Andrei si Olix (Kiss FM), Greeg, Onuc si Sebastian Cotofana, George Zafiu (Europa Fm), Eugen Rusu (Radio Romania), Mihai Morar si Daniel Buzdugan (Radio ZU), Bari Laufer & Razvan Petre (Bucuresti FM), Ionut, Shurubel si Bogdan (Virgin Radio)

Single-ul anterior “Weekend” in colaborare cu Delia s-a clasat pe locul 1 in Romania si are peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube.

The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

“Muzica ma face sa ma simt implinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emotii si stari, zambete si sperante, fiori sau pur si simplu o liniste in sufletul celor care o asculta”, a spus The Motans.

Printre piesele deja lansate de The Motans, se numara “1000RPM”, “Tu”, “Jumatate stai”, “Fifty”, “42”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “August”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *