The Motans lansează piesa „Invitat"
2019-02-07 21:15:33

The Motans lansează „Invitat”, o piesă sensibilă cu o poveste dedicată iubirilor trecute, cu versuri în care mulți se vor regăsi pentru că suferințele în dragoste nu ocolesc pe nimeni. „Nu mă voi putea ierta / Viața-i ciudată, nu-i așa? / Spune-mi cum de am ajuns / Invitat la nunta ta”, acestea sunt o parte dintre versurile piesei semnate de Denis Roabeș.

Cu un sound aparte, piesa vorbește despre iubire, dezamăgiri, despre jocurile vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles. „Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită!”, spune Denis.
Piesa va beneficia și de un videoclip, o premieră pentru piața de la noi: acesta va fi lansat în curând și va fi primul din România realizat printr-o tehnică inovatoare, prin intermediul inteligenței artificiale pe zona de style transfer.
Anul acesta, The Motans pregătește un show unic, cu un concept suprarealist, primul concert de anvergură, un adevărat spectacol de lumini și proiecții. „The Motans Grand Concert” va fi cel mai grandios concert pe care artistul îl pregătește pentru toți fanii, dar și pentru cei care își doresc să ia parte la un show unic. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București. Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/
The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o legătură aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor sale, ci și prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi. Așa se face că piesele sale au fost mereu în cele mai relevante topuri si au fost difuzate de cele mai importante radiouri și televiziuni.
„Înainte să ne fi născut”, piesa cu aproape 11 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul 1 în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând.
The Motans – Înainte să ne fi născut
Anul trecut, The Motans a lansat mai multe piese care au fost imediat îndrăgite de public și susținute de radiouri și televiziunile muzicale. După „Nota de plată”, INNA și The Motans s-au reunit pentru o nouă colaborare pentru piesa „Pentru că”. Cu peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vară.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *