The Motans lanseaza o noua piesa, “Fifty Fifty”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

The Motans continua sa isi surprinda fanii cu piese noi.

Dupa colaborarea cu Delia pentru piesa “Weekend”, artistul lanseaza “Fifty Fifty”.

Piesa a fost compusa de The Motans (Denis Roabes) si produsa de Costin Bodea si Alex Cotoi.

Single-ul lansat impreuna cu Delia “Weekend” are in mai putin de trei saptamani aproape 5 milioane de vizualizari.

The Motans a cantat impreuna cu Delia aceasta piesa in cele trei zile de concerte la Sala Palatului pe care le-a sustinut artista.

The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

“Muzica mă face să mă simt împlinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.

In urmatoarea perioada, The Motans lucreaza pentru lansarea primului EP in care vor fi incluse mai multe piese la care lucreaza deja de mai mult timp.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “Fifty Fifty”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

Comentarii