The Motans lansează „Mr. Tort", o piesă de vară, numai bună de pus la suflet
2018-05-21 19:12:42

Cireșe, vară, mare și vorbe dulci, acestea sunt ingredientele celei mai noi piese ce poartă semnătura The Motans.

„Mr. Tort”, pe muzica și versurile lui Denis Roabeș, aduce cu sine o parte din simplitatea și bucuria verii. Versurile se instalează direct în suflet, iar melodia se insinuează în mințile ascultătorului. Solistul vocal al trupei a simțit nevoia să compună o piesă delicată și puternică în același timp, cu un mesaj simplu, dar cuceritor. Viața e frumoasă alături de cel pe care-l iubești, căci „cireșe fără tort există, tort fără cireșe nu”. Ce-a ieșit e o melodie cool și funny!

„De mult timp am vrut să lansez o piesă ca asta. Simplă, de vară, bună la suflet. Ca pe vremuri”, spune cu bucurie Denis Roabeș. Încântat de felul în care a ieșit, solistul trupei The Motans îi mulțumește lui Achi Petre „pentru munca depusă pentru această producție muzicale și pentru pasiunea cu care a lucrat împreună cu mine. Mulțumesc băieților de la NGM pentru producția video (Bogdan Păun, Alexandru Mureșan). Și nu în ultimul rand, vreau să spun mulțumesc băieților din trupă, Damian Rusu care a filmat cu un simplu telefon, Ali Said și Matei Căpitanul pentru că au stat și au avut grijă să nu intre OZN-uri în cadru”, glumește Denis Roabeș.

Primul album The Motans, „My Gorgeous Drama Queens” poate fi găsit și aici.

The Motans a lansat anul trecut single-ul, „Lilith”, în colaborare cu Keed de la Șatra B.E.N.Z.

Tot anul trecut, The Motans au lansat „Nota de plată” cu INNA, single care are peste 13 milioane de vizualizări. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, producție Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia, pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Mr. Tort”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *