„The Middle” de la Zedd, Maren Morris și Grey – #1 în Top 40 Radio

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Faimosul DJ și producător Zedd a cunoscut un succes fenomenal prin intermediul single-ului „The Middle” ft. Maren Morris și Grey, care s-a clasat pe primul loc în Top 40 Radio.

„The Middle” își menține ferm poziția în Top 10 al Billboard Hot 100 – ca #6 pentru a doua săptămână consecutivă și ca #8 în Hot AC Radio.

Catalogat de către MTV și de revista Rolling Stone drept un track contagios și ușor de reținut, cel mai recent single semnat Zedd are toate datele necesare pentru a deveni unul dintre cele mai influente hit-uri ale momentului.

De-a lungul platformelor digitale, „The Middle” a strâns un total ce depășește 300 de milioane de stream-uri, dintre care 170 de milioane doar pe Spotify. Videoclipul single-ului „The Middle”, care a fost lansat în premieră la a 60-a ediție a premiilor Grammy, în luna ianuarie, a reușit să adune peste 20 de milioane de vizualizări, în timp ce varianta cu versuri a videoclipului a fost văzută de aproape 50 de milioane de ori.

„The Middle” este cel de-al doilea #1 al lui Zedd în Top 40 Radio, venit imediat după succesul înregistrat cu „Stay” – single lansat în colaborare cu Alessia Cara. Zedd este într-adevăr un artist cu o carieră prolifică, printre realizările sale numărându-se două nominalizări la Grammy și ocuparea (timp de șase săptâmâni) a primei poziții în Top 40.

Păreri?

Comentarii