The Lumineers lansează albumul „III"
2019-09-13 15:40:32

„III”, noul material lansat de formația The Lumineers, reușește să aducă în atenția fanilor un altfel de album, în care este exploatat echilibrul dintre muzică și cinematografie.
Albumul „III” este compus din poveștile a trei personaje, membrii familiei Sparks, și inspirat din realitatea cunoscută de Wesley Schultz, solistul formației.
În timpul procesului creator, Wesley Schultz și Jeremiah Fraites au ținut morțiș ca fiecare notă, silabă și pauză din piese să aibă o semnificație aparte, dovedind încă o dată că aranjamentele muzicale nu trebuie să fie dense pentru ca trăirile ascultătorului să atingă cote maxime.
Pentru albumul „III”, Schultz și Fraites au decis să reia colaborarea cu Simone Felice – alături de care au lansat „Cleopatra” (2016), cel de-al doilea material al trupei, certificat cu disc de platină – și să completeze această formulă prin adăugarea violonistei Lauren Jacobson.
Materialul „III” nu se numește așa doar pentru că este cel de-al treilea album lansat de The Lumineers, ci pentru că nouă dintre piesele integrate pe el sunt distribuite sub forma a trei capitole. „III” este o narațiune progresivă, ce integrează elemente contradictorii, care, datorită contextului, ajung a se completa unul pe celălalt și forma un întreg univers.

Track listing „III”:

Act I – Gloria Sparks
Act II – Junior Sparks
Act III – Jimmy Sparks

Ascultă / Descarcă albumul: https://umusic.lnk.to/III, apoi te aștept cu impresia ta. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *